Kurban Bayramı Mesajları | Sayfa 1

Bulunduğunuz sayfadaki sözler, Kurban Bayramı Mesajları ve Kurban Bayramı Sözleri bölümünün Sayfa 1 kısmıdır. 2024 Kurban Bayramı Mesajları sayfamızda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle.

Kurban Bayramı Mesajları
Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, Bayramın Milletimize ve tüm İslam alemine barış huzur ve mutluluk getirmesini Canab'ı Haktan niyaz ederim.
Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun. Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bayramınız kutlu olsun.
Canı gönülden mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, nicelerine daha imanlı, daha sağlıklı ve bolluk bereket içerisinde sevdiklerinizle kavuşabilmeyi temenni eder esenlikler dilerim. Selam ve dua ile.
Adaletin terazisi, varlığın yaratıcısı, merhametin tek göstergesi olan yüce Allah hayırlı dualarda bulunan müminlerinin dualarını kabul eder, Bu hayırlı bayramda dualarımız yüce Allah'a, Mübarek Kurban Bayramınız hayırlara vesile olur inşallah.
Gönülden dua ettim senin için bu günün hürmetine. Dedim ki Rabb-ül Alemine ya rap, onun gönlünden geçen güzellikleri tez zamanda ona bahşet. Onun gönlüne genişlik, işlerine kolaylık, evinde huzur, işlerinde başarı, kesesine bereket ve bahtına güzellik nasip eyle. Hayırlı bayramlar.
Dua et, karanlıkta ışık olsun. Şükret, gönlün huzur ile dolsun. Tövbe et, Mevlam kabul buyursun. Şeytana uyma ki, Allah korusun. Selam ve dua ile kurban bayramınız mübarek olsun.
Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler Kurban Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle hayırlı bayramlar.
Güzellik, Birlik, Beraberlik Dolu, Daha Güzel Ve Mutlu Bir Kurban Bayramı Diliyoruz. Büyüklerimizin Ellerinden Küçüklerimizin Gözlerinden Öpüyoruz.
Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın Kurban Bayramın kutlu olsun
Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu bayramlar dilerim.
Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kurban bayramınız hayırlı olsun.
Bugün Kurban Bayramı, kurbanlar kesilecek sevap niyetiyle etler dağıtalacak herkese Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak Hepimizin Kurban bayramı mübarek olsun.
Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir Yarınlar niyettir Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun Bayramınız mübarek olsun
Kurban Bayramının ulusumuzun diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri İslam dininin gösterdiği doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli bayramlar.
Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun. Hayırlı bayramlar.
Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Kurban bayramınız mübarek olsun.
Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz.
Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun
[1]
2 3 4 5 6 7 >> 7
Kurban Bayramı Mesajları İçin 10 Yorum 💬
Furkan Furkan
❤️Kalp🧠 beyin deyil ki unutsun kalbe düşen unutulsun bayramınız en gönülden mübarek olsun
Hüseyin Hüseyin
Kurbanda bıçak ihtiyacı olan varsa, sırtımdakilerden alabilir!
💖Havva💖 Süleyman 💖 💖Havva💖 Süleyman 💖
❤️❤️Süleyman❤️❤️ güzel sevgilim kurban bayramınız mübarek olsun süleyman'ım Birtanem biricik sevgilim bayram da günlerin ugurlu bereketli geçsin Rabbim seni ummadığın yerden Rızıklandırsın inşaallah amin 🤲🤲Allah katında tüm duaların kabul olsun amin inşallah 🤲🤲bir tek umudun Allah olsun 💖💖
safiye ög safiye ög
Ayaklarınızı yerde tutun ve yıldızlara uzanmaya devam edin. (Casey Kasem)
Zehra Zehra
Bu seneki 2018 islam aleminin mübarek karban bayramı kutlu olsun
Hamsi kafa Hamsi kafa
Kurban pazaɾına kuɾban bakmaya gittik, öküz diye bana talip oldulaɾ.
kenan2356 kenan2356
kurban bayramınız kutlu olsun. 2014 gördük ve daha nice senelere.
şenay19 şenay19
kurban bayramımız 2014 senesi için de güzel geçer inşallah. bayramınız kutlu olsun.
mert ece mert ece
Bayramda:
-Oo görmeyeli ne büyümüşsün sen.
+Para ver.
-Maşallah ne güzel olmuşsun
+Para
-Tü tü tü ayy ne güzel genç olmuşsun.
+Bönö pörö vör
ebru ebru
çok güzel ödevime çok yardımcı oldunuz
İlgini Çekebilir 😉
Dua Sözleri Allah'ım, nasıl ki kudretinle geceyi gündüzle örtüyorsan; bizim de hatalarımızı, günahlarımızı rahmetinle ört.
Ramazan Bayramı Mesajları Ramazan Bayramı. nın Ulusumuzun Diriliğine, Mazlumların Kurtuluşuna, İnsanlığın Huzur, Barış Ve Hidayetine Vesile Olmasını Dileriz.
Mevlid Kandili Mesajları Bakiler Sevgiler Adina Nice Dilekler Vardir. Ölümü Bile Ayirir Saymayan Gönüller Vardir. Mesafeler Araya Set Çekmisse Ne Çikar, Dualarda Birlesen Gönüller Vardir. Hayirli Kandiller..
Mevlana Sözleri Dostların ziyaretine eli boş gelmek, değirmene buğdaysız gitmektir.
Cuma Sözleri Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.
Mevlana Sözleri Ey altın sırmalarla süslü elbiseler giymeye, kemer takmaya alışmış kişi. Sonunda sana da dikişsiz elbiseyi giydirecekler.