Mevlid Kandili Mesajları | Sayfa 1

Bulunduğunuz sayfadaki sözler, Mevlid Kandili Mesajları ve Mevlit Kandili Sözleri bölümünün Sayfa 1 kısmıdır. 2024 Mevlid Kandili Mesajları sayfamızda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle.

Mevlid Kandili Mesajları
Bu mübarek günün tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini dilerim. Mevlid kandilinizi kutlarım. Hayırlı kandiller dilerim.
Mübarek Mevlid Kandilinizi kutlar, hayırlara vesile olmasını Cenabı Haktan niyaz ederim.
Hiç kimseyi, sizi duasına katmayacağı kadar kırmayın. Hayırlı kandiller.
Allah'ım! Rahman sıfatının hakkı için onu hak yoldan ayırma, ayağını kaydırma, kalbini bulandırma, can acısı duyurma, sevdiklerinden ayırma. Eve hep mutlu, huzurlu ve bereketli olsun. Duaları kabul, ibadetleri makbul olsun. Hayırlı kandiller.
Bakar mısın? Sana dua edeceğim, ses çıkarma sadece amin de olur mu? Allah'ım! Bu yazıyı okuyan kulunu karanlıklarda bırakma, dert verip derman aratma. Ona gizli ve açıktan düşmanlık edenleri yanından uzaklaştır. Mevlid kandiliniz kutlu olsun.
Gün Vardir, Bin Yildan Uzun Gelir Bize, Bir Yil Vardir Bir Günden Kisa Gelir Bize. Bire Bin Yazilan Bu Gecede Dua Edelim Rabbimiz'e. Hayirli Kandiller..
Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
Ümit Ederiz Ki Bu Mübarek Gece, Zor Günler Geçirdigimiz; Fakat Gelecek Adina Umutla Dolu Oldugumuz Su Dönemlerde Yeniden Bir Uyanisa Vesile Olur. Mevlüt Kandiliniz Mübarek Olsun..
Yagmur yüklü bulutlar gibi gelen, etegindeki hayir cevherlerini basimiza bosaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapilmaniz dilegiyle. Nice kandiller.
Gel Ey Muhammed Bahardir, Dualar Ardinda Sakli, Aminlerimiz Vardir. Hacdan Döner Gibi, Mevlüt'den Kandili İner Gibi Gel Gel. Bekliyoruz Yillardir. Kandiliniz Mübarek Olsun..
Bir damla umut serpilsin yüregine, bin tatli umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün dualarin kabul, Mevlüt kandilin mubarek olsun.
Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakisiniz kadar güzel, umudunuz yarin kadar yakin, yarininiz askiniz kadar mutlu, askiniz Mevlüt kadar mukaddes, dualariniz istediginiz gibi makbul olsun.
Size Karanfilin Sadakatini, Sümbülün Bagliligini, Meneksenin Tevazusunu, Lalenin Gururunu, Leylegin Saadetini Versek, Bize De Dua Eder Misiniz? Mevlüt Kandiliniz Mübarek Olsun..
Allah'in Rahmeti, Bereketi Sizinle Olsun, Gönül Günesiniz Hiç Solmasin, Yüzünüz Aydin Olsun, Kabriniz Nur Dolsun, Makaminiz Firdevs, Dualariniz Kabul Olsun. Kandiliniz Kutlu Olsun..
Avuçlarin açildigi, gözlerin yasardigi, ilahi esintilerin kalpleri oksadigi anin bir asra bedel oldugu bu gece dualarda birlesmek dilegiyle kandilinizi kutlarim.
Bakiler Sevgiler Adina Nice Dilekler Vardir. Ölümü Bile Ayirir Saymayan Gönüller Vardir. Mesafeler Araya Set Çekmisse Ne Çikar, Dualarda Birlesen Gönüller Vardir. Hayirli Kandiller..
Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaslarini bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.
Bu gece kulun yalvaris ve yakarislarini Yüce Mevla'ya sunacagi ve O'nun sonsuz affindan, merhametinden, iyiliginden bol bol yararlanacagi umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayirli olsun!
[1]
2 3 4 5 >> 5
Mevlid Kandili Mesajları İçin 14 Yorum 💬
💓Havva💓 SÜLEYMAN💓 💓Havva💓 SÜLEYMAN💓
Sen benim Nurumsun sen benim bitmeyen duamsn Sen benim En güzel duamsn Sevgilim SÜLEYMAN sen çok başkaydın güzel Sevgilim sen benim her zaman kalbimdesin beni sevgiyle ve duayla besleyen sensin sevgilim SÜLEYMAN yüzündeki neşen hiç bir zaman solmasın birtanem beni herzaman sevgiyle besle süleyman sevgisizlik beni öldürür 😢 sevgilim 💓💓💓SÜLEYMAN 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
halil amatoglu halil amatoglu
bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine günahlarızın affolunmasını cenabın günler dilerim amin. allahtan diler tüm müslümn kardeşlerimin kandilini kutlar sihhat ve günahsız günler geçirmesini ve saglıklı günler geçirmesini cenabi allahtan dilerim amin
Sinan KARCI Sinan KARCI
Mevlid kandili mübarek olsun canlar
dostum dostum
sene 2019 mevlid kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar. daha nice sağlıkla ve huzurlu dolu kandillere.
Muhammed A. Muhammed A.
Dualarınız kabul MEVLÜ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
Elnur.xankisiyev Elnur.xankisiyev
amin çok beğendm bu güzel duaları
aksam safasi aksam safasi
Butun Islam aleminin mevlit kandili kutlu olsun insaallh
yağmur su yağmur su
mevlid kandili mubarek olsun
murat murat
Allah SİZİN GÜNAHLARINIZI AFFETSİN MEVLİT KANDİLİNİZ KUTLU OLSUNNNN
meltem meltem
kandiliniz mübarek olsun iyi kandiler tüm islam alemine kandili kutlu olsunnnnnnnnnn
dilara karataş dilara karataş
bu gece peygamber efendimizin doğum günü bu gece duaların kabul edildiği gece bu gece en hayırlı gece sevapların geldiği gümahların silindiği gece herkesin mevlit kandilini kutlarım
Ayşe Ayşe
Tüm İslam alemini mevlit kandilin mübarek olsun. Her şey gönlünüzce olsun, bu günümüzü hayırlı işlerle geçirelim inşallah.
meraba meraba
herkesin mevlid kandili mutlu olsun ALLAH muhtaç olan herkese yardım etsin.
Medya Ayhan Medya Ayhan
Butun gonlu Muhammed diye haykran ummettin kandili mubarek olsun
İlgini Çekebilir 😉
Hz Ali Sözleri Ne kadar tenha bir yerde olursa olsun bir fenalık yaparken, seni hiç kimsenin görmediğine hükmetme. Seni, mutlaka bir gören vardır. O da Allah'tır.
Kurban Bayramı Mesajları Hayat Yaşamayı Vefa Hatırlatmayı Dostluk Paylaşmayı Özel Günler İse Hatırlamayı Bilenler İçin Vardır. Kurban Bayramınız Mübarek Olsun..
Mevlana Sözleri Padişah, töhmet altına alınanı Karun'a çevirir. Artık suçsuzu ne hale kor, onu sen düşün.
Bayram Mesajları Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.
Dua Sözleri Allah'ım, ömrümüzün kalan kısmını geçen kısmından hayırlı eyle... Amin.
Dua Sözleri Rabbim. Ellerimde hiçbirşey yok. Ellerimde bir tek 'yok' var. Ve ben yoktan var ettiğin bu ellerle senin sonsuz keremine el.