Regaip Kandili Mesajları | Sayfa 1

Bulunduğunuz sayfadaki sözler, Regaip Kandili Mesajları ve Regaip Kutlama Sözleri bölümünün Sayfa 1 kısmıdır. 2024 Regaip Kandili Mesajları sayfamızda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle.

Regaip Kandili Mesajları
Geçmişin bugünle, ışığın gölgeyle umudun gerçekle, ışığın gölgeyle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı nice Regaip kandillerine.
Bir dua gönderiyorum hepinize sağlık, mutluluk, huzur olsun. Sevdikleriniz yanınızda, dünyanız barış dolu olsun. Allah'ın selamı üzerinize olsun. Regaip Kandiliniz mübarek olsun!
Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimiz bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen imdat eyle, Sen affeyle, Sen yollarımızı hayır eyle. Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, imanının bol olsun. Sevgili Peygamberimiz şefaatçimiz olsun. Regaip Kandilimiz mübarek olsun.
Hiçbir kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez. Rabbim hayalini bile kuramadığınız mutluluklara ulaştırsın. Gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı. Hayırlı olanı da gönlünüze razı eylesin. Avuç içlerinde sakladığınız bütün dualarınız kabul olsun. Hayırlı cumalar.
Allah'ım kalbimi dininde sabit kıl. Allah'ım Seni sevmeyi, seni sevenleri sevmeyi ve sana yakın kılacak her işi sevmeyi bana nasip etmeni niyaz ediyorum. Allah'ım bize imanı sevdir ve onu bize güzel göster. Küfürden fasıklıktan ve isyandan nefret ettir. Beni doğru yolda olanlardan eyle. Hayırlı kandiller.
Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Regaip kandiliniz mübarek olsun.
Yüreklerde kim bilir ne acılar, ne umutlar ve ne kırgın hayaller var. Rabbim hiçbirinizin umutlarını soldurmasın. Amin. Regaip kandiliniz mübarek olsun.
Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.
Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.
Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğın saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kandiliniz mübarek olsun..
Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler, mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler.... İyi Kandiller....
Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun?
Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Regaip kandilin mübarek olsun...
Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun...
Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız dileğiyle, kandiliniz mübarek olsun..
Beraatin, hayatımıza yeni ufukların açılmasına vesile olması dileğiyle..
Beraat kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalplerimizi okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gecede dualarda birleşmek dileğiyle...
[1]
2 3 >> 3
Regaip Kandili Mesajları İçin 5 Yorum 💬
Erol Taş.  Sivaslı Erol Taş. Sivaslı
Dua eder dua beklerim kandiliniz kutlu olsun arkadaşlar
bir kul bir kul
regaip kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar. emeği geçenlere teşekkür ederim.
A.Baki Demirbag A.Baki Demirbag
Çok güzel regayip kandili mesajlari için allah razi olsun diyorum
Ayça Ayça
Bu sayfadan çok memnun kaldım. Allah razı olsun. :)
selim sarı selim sarı
allah sizden razı olsun. Çok güzel regaip kandili mesajları var.
İlgini Çekebilir 😉
Cuma Mesajları Belki kalbindir acıyan. Belki bedenin. Belki de ruhundur kıvranan. Belki de bin bir türlü muamma. Her ne durumda olursan ol diline yakışır bu dua. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimi. Ya Rabbi; Razı olmadığın şeylerden ne yapmışsak hepsini affet. Hayırlı cumalar.
İftar Mesajları Orucun ve iftarın sevincini. Namazın güzelliğini, Kuranın ferahlığını, çayın demini, duanın rahatlığını ömrümüzden eksik eyleme Rabbim!
Tasavvufi Sözler Sen insana ulaşmadan Allah'ı nasıl arıyorsun? Muhammed İkbal
Bayram Mesajları meleklere herzaman sizinle olsun bu mübarek ayda mübarek bayramınız Hayırlı Olsun ramazan bayramınız Kutlu Olsun.
Tasavvufi Sözler Sen gemini Allah'a teslim et, fırtınaların nasıl diniyor seyret.
Mevlid Kandili Mesajları Allah'tan sevgi, sağlık ve mutluluk diler bu mübarek gecede dualarınız kabul, kandiliniz kutlu olsun.