Seni getiren leyleğin sende bıraktığı ufak bir izdi, kuş beyinli ...

Laf Sokucu Sözler kategorisine ait olan Seni getiren leyleğin s... ile başlayan söz aşağıdadır. Bu sözü sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın.😏

Laf Sokucu Sözler
Seni getiren leyleğin sende bıraktığı ufak bir izdi, kuş beyinli olman! / Laf Sokucu Sözler
Sözü beğendiyseniz, daha fazlası için sizi şöyle alalım Laf Sokucu Sözler❤️. Bu sözün bulunduğu kategori Sert, Kırıcı Sözler💕 kategorisidir. Eğer 'çok bunaldım, biraz neşeleneyim' diyorsanız da sizi bu taraftan alalım resimli komik sözler😄. Biraz duygusal ve romantik takılmak istiyorum diyorsan resimli güzel sözler😥 mekanına buyur. 'Sayfanıza ait sözlerin hepsini göreyim' diyorsanız buraya buyrun tüm sözler😎. 'Bunlar ne ki, ben daha iyisini yazarım' diyorsanız sizi şuraya davet edelim sizden gelenler🔔. Sayenizde, 2024 yılında da en iyisiyiz. Teşekkür ederiz. 😊
İlgini Çekebilir 😉
Nefret Sözleri Bugün bana nefesim deyip, yarın başka birinin yanında soluk alacaksan; dilerim, nefessiz kal!
Havalı Sözler Kimseye gerek yok, gölgem yakışır bana!
İğneli Sözler Duydum ki böbreğinde taş varmış sevgili, kesin kalbinden düşmüştür.
Atarlı Sözler Mum olmak kolay değil, ışık saçmak için önce yanmak gerekir.
Harbi Sözler Ne demiş adam! Hayalleri üstüne çek horul horul uyu, uyanınca hayal falan kalmaz.
Öfke Sözleri Menfaat için insanlara eğilmekten kambur olmuşların üstüne basın geçin, günahı yok! Ben kefilim.
İğneli Sözler Sakın görünüşe aldanma; Görünüşte herkes insandır.
Bomba Sözler Efendiliğimizi korkaklık sananlar, diledikleri zaman meydan okuyabilirler.
Sert Sözler Onumde dız coken daglar wraken gıdıpte kucuk tepelere yalwarmam!
İğneli Sözler Aynen ben çok değiştim. Durduk yere böyle bir sabah kalkıp 'değişeyim bari' dedim. Senin davranışlarınla hiç ilgisi yok tabii ki, sen masum bir yavru panda gibisin.
Sizden Gelenler 📖
Sizden Gelenler bölümü, tamamen misafirlerimizin içinden geçenlerini yazdıkları bölümdür... Onlar içini buraya dökerek rahatladılar. Peki, ya sen?
Yalnız kalp Yalnız kalp
Ve Benim, Hiç yazasım yok artık SENİ .!! Mürekkebi tükenmiş kalem Gibiyim. Galiba seni"de, Ziyadesiyle tükettim kalbimde..!
Yalnız kalp Yalnız kalp
‘Hayat…’ Dur bekle beni Dizlerimde derman kalmadı ardından koşacak! ‘Aşk…’ Her geçen gün öldürme yüreğimi; Bi can daha kalmadı verecek! ‘Mutluluk…’ Kaçma benden her defasında Bu sefer değerini bileceğim senin! ‘Acı…’ Uzak dur benden Hiç sevemedim ben seni! ‘Hüzün’ Esir etme artık beni Ben zamanıyla çok büyüttüm seni Ve ”Sen…” Daha fazla yorma beni! Ben fazlasıyla ödedim Senin uğruna kaybettiklerimin bedelini...
Yalnız kalp Yalnız kalp
Küstünmü diye sormuştum "Hayır ben küsmem, kırılırım" demiştin! O an anlamamıştım... ............ Sessizliğime ses vermiyorsun ya, Anladım ki küslük geçermiş de kırgınlık geçmezmiş..! ............. Sahi çok sevdim diye mi KIRGINSIN! Yoksa git demenin adını mı, KIRGINLIK koydun..!
Yalnız kalp Yalnız kalp
Bir şeyi eksik bu baharın Çiçeği mi desem Güneşi mi. Eskisi kadar coşkulu çaglamıyor dereler Sokaklar yine insan dolu Atmak ister gibi kışın ağırlığını üzerinden Kimi kırgın Çoğu durgun İçten bir gülümsemeye hasret yüzler Bir şeyi eksik bu baharın Papatyalar vaktini geçirmiş Kuşlar dönmemeye kararlı gibi göç ettikleri yerden Bulutlar ağlamaklı Şarkılar tatsız Şiirler yarım. Yalnızlıktan mı desem Yorgunluktan mı Bir şeyi eksik bu baharın...
Yalnız kalp Yalnız kalp
""Konuşurum bazen kendimle , deli olduğumdan değil , Dolu olduğumdan belki' de ... Beni benden iyi kim anlar ki hem zaten ! Ben yeni yeni çözdüm , hayatın matematiğini , Bitti bende o armutun sapı ,üzümün çöpü günleri ... Ne başım kaldırıyor , Ne içim el veriyor zaten.. Kendimle olmanın getirdiği huzuru yaşıyorum. Her geçen gün daha çok uzaklaşıyorum , kalabalıklardan , Her uzaklaşmam beni yakınlaştırıyor kendime . Geçte olsa anladım ki , Hayat kendinle iyi geçinince , ve kendinle yetinince, kendine bakınca güzel. Bana ben lazımım, Geri kalan her şey geride kalınca , uzağımda güzel...""
Yalnız kalp Yalnız kalp
Biz birbirine veda edememiş iki insanız, Bu uçsuz bucaksız sevdada Elbet bir gün karşılaşırız.
Yalnız kalp Yalnız kalp
Unutamayacağım iki şey var hayatta..! ßir , " GÖZLERİME " derinden baktığın an..!! İki , yine " O GÖZLERiM " , den yaş olupta aktığın an..!!
Yalnız kalp Yalnız kalp
Son bir veda şiiri yazmak istedim.. Gelişini yazdım, gidişini yazdım, acımı, sızımı yazdım. Ama vedaya dair son satırı yazamadım, noktayı koyamadım. Şiir de, ben de eksik kaldık. Ne şiiri, ne de kendimi tamamlayamadım..