Sevgililer Günü Mesajları | Sayfa 1

Bulunduğunuz sayfadaki sözler, Sevgililer Günü Mesajları ve 14 Şubat Günü Sözleri bölümünün Sayfa 1 kısmıdır. 2024 Sevgililer Günü Mesajları sayfamızda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgililer Günü Mesajları
Gözlerini bana o kadar yaklaştır ki; gözlerim, senin gözlerindeki hayatta kaybolsun. Sevgililer günün kutlu olsun.
Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatır bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler. Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun!
Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum. Sevgililer günün kutlu olsun.
Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana.
Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığımsana!.. Sevgililer Günnü kutlu olsun birtanem, seni çok seviyorum.
Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi. Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım.
Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim? Sevgililer gününü kutluyorum. Daha nice yıllara.
Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir? Bu sevgililer gününde yanında değilim belki ama özlemim sevgim hep seninle. Seni seviyorum!
Öperim dudaklarından gül kokulu yanaklarından her dem gözlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin? Sevgililer günün kutlu olsun!
Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum. Birlikte daha güzel günlere gitmemiz dileğiyle sevgililer günün kutlu olsun!
Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe götürdüğün için teşekkürler. Seni seviyorum. Daha nice günlere hep birlikte canım.
Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel olur. Benim en uzun ve en güzel rüyam, şu an bu mesajı okuyor. Seni çok ama çok seviyorum biriciğim. Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibideğil, özlediğimi bil her an çünkü hiçbir şey seni sevmek gibi değil!
Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır? Nice sevgililer günlerine minik bebeğim.
Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa. Sevgililer gününde bir öpücük borçlusun bana.
@-)-) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor. Ama bil ki gerçeğini, gözlerinin içine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdiğimi fısıldamak.. Sevgililer günümüz kutlu olsun! Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum. Birlikte daha güzel günlere gitmemiz dileğiyle sevgililer günün kutlu olsun!
Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana. Sen çöllerde serap, engin denizlerde yakamoz, ormanın denizinde huzur gibisin, ışığım sensin, güneşimsin... Bil ki çok özlendin.
Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer. Sevgililer günün kutlu olsun!
Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.
[1]
2 3 4 5 6 7 >> 7
Sevgililer Günü Mesajları İçin 14 Yorum 💬
NUPELDA NUPELDA
İnsan hayatı soruyla başlar
soruyla biter,adını ne koydunuz ilk soru,
merhumu nasıl bilirdiniz son soru...
Yiğit Yiğit
Gözüm sensin
Yusuf Sıraç Yusuf Sıraç
Ne sevgilisi arkadaşlar menfaat nerde aşk orda ☺️
Çok k Çok k
Sadece gülüşümü yakala, öfkem sana ağır gelir 😈❗😈
Resul şair Resul şair
7 yıldır asansörle çıkıyorum bir sevgililer günü bile hediye almadım ona hiçte trip atmadı bana 🤣😂
Orki Orki
Babam anneme sevgililer günü hediyesi portakal sıkacağı almış, hanım hadi portakal sık da içelim diyo.
berke berke
Bu sene de 14 şubat planımda bi değişiklik yok. Yine ölü taklidi yapcam.
ŞEVKET ŞEVKET
Ya senin 2 yıldır sevgilin yok zaten 14 şubatta yalnızım diye ne üzülüyorsun.
BlueAngıl :) BlueAngıl :)
14 şuBAT GelIrken seVgILiSinDEN AyrıLAN, 15 şUbat SAbAHı öZLedIm DiYe MEsaJ ATıp barışAN aDaMlA evLENiLir,O Adam tuTumludUr, zENgIn OLUR
erhan s. erhan s.
Arkadaşlar benimkini kaybettim de aranızda fazla sevgilisi olan varmı
Hüsnü şahin Hüsnü şahin
Aşure gününde aşure dağıtıldığı gibi keşke sevgililer gününde sevgili dağıtılsaydı be kardeşim.
Haldun ist. Haldun ist.
Şubat 13 çeksin,
Geri kalan günler Marta eklensin.
- Bizim sevgilimiz yok bari kediler bayram etsin
Yalnız Adam Harun Yalnız Adam Harun
+ Oşkom bono 14 şobotto no olocokson bono ?
- Türkçe eğitim seti.
Necmi Necmi
sevgilim için güzel sözler var
İlgini Çekebilir 😉
Sevgililer Günü Mesajları Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir? Bu sevgililer gününde yanında değilim belki ama özlemim sevgim hep seninle. Seni seviyorum!
Yeni Yıl Mesajları Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle..
Davetiye Sözleri Duvağımda beyaz teller, Girmesin araya eller, Allah yazmış bizi bize, Duyuruyoruz şimdi size, Mutlu geçsin günlerimiz, Sevgi dolu kalplerimiz. Ömür boyu beraberiz. Nikâhımıza sizleri de Bekleriz.
Sevgililer Günü Mesajları Tahta içinde yaşayan kurt, o tahtanın fidan olduğu vakit ki halini bilir mi hiç?
Anneler Günü Mesajları Hırçınlığımın tesellisi, şefkatine sığındığım, hayatımı gönüllü paylaşan annem hakkını nasıl öderim
Cumhuriyet Bayramı Mesajları Cumhuriyet idaresi, faziletli, namuslu insanlar yetiştirir.