Teşekkür Sözleri | Sayfa 1

Bulunduğunuz sayfadaki sözler, Teşekkür Sözleri ve Dosta Teşekkür Ederim Mesajları bölümünün Sayfa 1 kısmıdır. 2024 Teşekkür Sözleri sayfamızda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle.

Teşekkür Sözleri
Beni ben yapan bütün hayal kırıklıklarıma teşekkür ederim.
Sen benim umut denizimsin, sen benim delice kürek sallayıp sana doğru geldiğim tek sebebimsin, senin dünyanda buğulmak bile huzur verir bana sevgilim, teşekkür ederim bana bu duyguları yaşattığın için.
Umtularımın tek mimarı sensin hayallerimdeki tek huzur verici olan seninle hayatımın sonuna kadar gidebilmektir sevgilim, bana bu gücü ve bu ümitleri verip içimde huzur sağladığın için teşekkür ederim.
Arkadaş olmak bir sorumluluk ister, başın sıkışınca değil her zaman benim yanımda olduğun için sana teşekkür ederim arkadaşım.
Beni yalnız bırakmayan ve şuan gerek yanımd agerek ise mesaj atarak bu özel günümde manevi yöneden yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar iyi gün ve kötü gün ayırt etmeksizin yan yana olur, işte sende benim öyle bir arkadaşımsın her zaman yanımda olduğun için sana teşekkür ederim.
Tek dileğim ölürken dahi gözlerine bakabilmektir, sensizlik cehennem olacağı için son kez cenneti görmek isterim gözlerinde birtanem cennetim sensin benim herşeyim, teşekkür ederim cenneti yaşattığın için aşkım.
Bir gün sen olmaz isen yanımda bil ki ben o gün can veriyorum demektir, sensizlik benim için hayat değil ölüm demektir, bana hayat verdiğin için teşekkür ederim bebeğim.
Güller solsada seni bırakmam, hayatım bitsede sensin yeni başlangıcım, bir gül ölüceksem gözlerine bakarak ölmek isterim o kadar çok seviyorum ki seni bu aşkı bana armağan ettiğin için teşekkür ederim.
Tek hayalim sen oldun ve hayallerim artık gerçek oldu seninle bir ömür boyu yaşamaya yeminliyim sensizlik bana haram olur sevgilim, teşekkür ederim bana hayllerimi verdiğin için birtanem.
Sensizliğe dayanamaz bu yürek, sensiz buz tutar ellerim üşürüm sevgilim, seninle hayat bulur bedenim bana bu sevgiyi yaşattığın için teşekkür ederim.
Sen içimde bir özlemsin, sen gözlerimde hasret kulaklarımda hasretin türküsü oldun birtanem, ve hasretle umutla bekliyorum hayallerimin tek sahibi olan SENI birtanem, teşekkür ediyorum duygularımda ki seni öldürmediğin için.
Sabahımda, öğlenimde, akşamımda, gecemde SEN varsın, gözlerimde, kulağımda, elerimde sıcaklığın var sevgilim, rüyanda, düşlerimde, hayallerimde, sadece seni ezberledim, mutluluğumda, gözyaşımda her zaman Seni ilahım belledim biricigim, Bana bunları yaşattığın için teşekkür ederim.
Her anımda seni düşünmek tir sevgi, sanki sen yanımdaymışsın gibi davranmaktır sana olan bağlılığım ve işte ben seni hayatımda hep boyle kabullendim birtanem sen yanımd aolmasanda sen varsın benim yanımda teşekkür ediyorum sana mcx aşkımm.
Ne arkadaşlar bir laf uğruna harcadı sevdiklerini, ne sözler arkadaşları ayırdı her zaman bana inanan ve savunan oldun sana çok teşekkür ediyorum gerçek arkadaşım benim.
Rengarenk yazılar yazamasamda sana, süslü kelimlerle adını haykıramasamda, sakız olmuş kelimeleri sana harcamaktansa rol yapmadan SENI SEVIYORUM derim gerisi yalan dilberim benim, bana bu aşkın güzelliklerini yaşattığın için teşekkür ederim seviyorum seni!
Ne kimse senin gibi mutluluk verebilir bana ne de kimse benim gibi aşık olabilir sana, sen benim için aşkın manası'sın teşekkür ederim birtanem.
Seni o kadar çok seviyorum ki kanım damarlarımdan çekilsede, ilik ilik adını yazdım vücüduma sevgilim, benden sevgini esirgemediğin için teşekür ederim.
[1]
2 3 4 5 >> 5
Teşekkür Sözleri İçin 15 Yorum 💬
Tolga Tolga
Süper hepsi
ÇOŞKUN ÇOŞKUN
HERKESE ŞAPUR ŞUPUR BİZE GELİNCE YAREBİ ŞÜKÜR
Gideni ben degil Gideni ben degil
Gideni ben degil giden beni kaybetmistir.
Hvv özal Hvv özal
Süleyman seni seviyorum napiyim seni sevmek suç mu yani allah allaha
Hvv özal Hvv özal
Slymn bir tek istediğim birşey var sende kabul eder misin birtanem askm
Hvv özal Hvv özal
Slymn seni seviyorum ben mi bağladım seni hayata allah gönderdi beni senin yanına canimin içi ah sen varya herşey imsin
Hvv özal Hvv özal
Biricik aşkım sin hayatimsin iyi ki seni sevdim muck muck muck love you smile to life süleyman diker bambaşka slymn diker
Hvv özal Hvv özal
Süleyman ben mi hayat verdim seni ozaman öyle canım benim dünyam yanaklarını bir öpeyim öptüm yüreğimin sen benim sin artık
Hvv özal Hvv özal
Seni seviyorum ben seni unutma m seni bırakmam biliyorsun bunu unutma canim sen benim mutluluk kaynağı m sin bir tanem sabret güç veriyorsun benim sin sen
Havva  ozal Havva ozal
Muhteşem sözler yüreği güzel insan
Havva Özl Havva Özl
Slymn dkr slymn dkr dünyada birtane
Lavinia Lavinia
Biz sadece çok sevmişiz
Gerisi hayalmiş.
eso eso
fatma yruma byldm cano
kenan kenan
ben de size teşekkür ederim bu sözler için ;)
fatma fatma
Teşekkür ederim sana, bunca şey yaşattığın için.. Aylarca uykusuz kalmamı sağladığın için.. Neredeyse, tüm ömrümü karşılayacak kadar göz yaşını bir gecede döktürdüğün için.. Ama tekrardan çok teşekkür ederim sana ,bir daha bu şekilde birini sevemeyeceğim
İlgini Çekebilir 😉
Okumak İle İlgili Sözler Düşünmeden okumak hazmetmeden yemeğe benzer. Edmund Burke
Nasihat Sözleri Siz siz olun, kimseyi yıllardır mahrum bırakıldığı huzur, şefkat, sevgi ve ilgiye boğmayın. Sonra doz aşımından kaybediyorsunuz hastayı.
Güzel Laflar Adını Sadece Bugüne Değil Hem Kalbime Hem geleceğime Yazdım Seni Sadece Geçmişten gelen Duyguların Hatrı için Sevmiyorum Seni Geleceğimin Tek Yazarı Olarak Seviyorum Birtanem Hayat kelebeğim.
Başarı Sözleri İnsanın yaşam düzeyini bilinçli bir çabayla yükseltme konusundaki tartışma götürmez yeteneğinden daha cesaret verici bir gerçek bilmiyorum. Henry Davıd Thureau
İyilik Sözleri Ne kadar küçük olursa olsun, iyilikli davranışlara büyük inancım var. Liam Neeson
Düşman Sözleri Biri sana sırtını çevirirse üzülme, böylece dostunla düşmanını ayırt etmiş olursun.