Tebrik Sözleri | Sayfa 1

Bulunduğunuz sayfadaki sözler, Tebrik Sözleri ve Tebrik Etmek İle İlgili Mesajlar bölümünün Sayfa 1 kısmıdır. 2024 Tebrik Sözleri sayfamızda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle.

Tebrik Sözleri
bir umut serpilsin yüreğine, bin mutluluk doğsun günlerine, her şey kendin gibi ve gözlerin kadar güzel olsun. hep mutlu kal emi.
bir bütün oluşturduğunuz bugün birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın ve her zaman sevgi dolu baksın gözleriniz birbirine. zaman çok kısa, yaşam boyu birlikteliğe adım attığını.
hakettiklerinin şans değil emeklerinin karşılığı olduğunu unutma, yeni iş hayatında başarılar dilerim.
Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yasayın! Yuvanızdan sevgi eksik olmasın.
Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda yokum ama bilin ki tüm kalbim sizinle. Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. Tüm yaşantınız boyunca birlikte en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını yaşayın! Birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Mutluluklar!
her günüzü hiç bitmeyecekmişcesine birbirinize daha da sıkı sarılarak ve sevgi dolu yaşamanızı diliyorum. ömür boyu mutluluklar.
Yaşantınızı birleştirmek yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda yokum ama bilin ki tüm kalbimle sizinleyim. su andan itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin. Sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileklerimizle.
hayat boyu mutlu, huzurlu ve de bol çocuklu yasamaniz dilegimle. evinizden sevgi eksik olmasın. mutluluklar.
dünyada birçok insan var, kimi mutsuz, kimi gülüyor, kimi ağıyor; ama tüm güzelliklere ve mutluluklara layık biri var o da bu mesajı okuyor.
Eğer yanınızda olsaydım size simsimi sarılır, yasam boyu gözlerinizdeki ışıltının devam etmesini, birbirinizi daima sevmenizi ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmenizi dilerdim. İşte bu mesaj da benim orada söyleyemediklerime aracılık ediyor. Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Ömür boyu mutluluklar sizin olsun!
Nikâhınıza gelemiyorum. Ama mutluluk dileklerimi iletemeyecek kadar da uzakta değilim. Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. Birlikte en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı dilerim. Mutluluklar!
eğer yanınızda olsaydım size sımsıkı sarılır, yaşam boyu gözlerinizdeki ışıltının devam etmesini, birbirinizi daima sevmenizi ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmenizi dilerdim. İşte bu mesaj da.
Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dileriz. Yaşamınız boyunca güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Omur boyu mutluluklar dilerim?
her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. hayat kadehse eğer, aşk da kadehi dolduran şaraptır. kadehinizin hiç şarapsız kalmaması dileklerimizle, hayat boyu m.
bir bütün olmak için birleşen elleriniz ve kalpleriniz bir daha hiç ayrılmasın ve her zaman sevgi dolu baksın gözleriniz? hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsu.
daha nice başarıları sevdiklerinle kutlaman dileğiyle. tebrik ederim.
rüzgarın kemana vurduğu ılık bir gecede, yağmur damlaları cama vururken yatağınıza uzanıp hayalini kurduğunuz ve keşke dediğiniz her şey hep sizin olsun. mutluluklar diliyoruz.
hedefi on ikiden vurdun, fistik gibi kizi kaptin. hadi bakalim elinizi cabuk tutun, yuvanizi bir an once kurun. dugun davetiyenizi de bekliyorum. mutlululuklar.
[1]
2 3 4 >> 4
Tebrik Sözleri İçin 4 Yorum 💬
Sefa Sefa
Bende sizi tebrik ediyorum
refat refat
aradığım güzel tebrik mesajları bunlar teşekkürler
Sweety Sweety
ben de sizleri tebrik ediyorum böyle güzel bir hizmetiniz için :)
ismet ismet
arkadaşım güzel bir iş teklifi almış ve onu tebrik etmek için buradan söz bakıyorum. umarım aradığım tebrik mesajını burada bulurum. teşekkürler şimdiden
İlgini Çekebilir 😉
Ölümsüz Sözler Erdal bilallar: Seni doğru dürüst tanımayan kişilerin dahi yaşamını birkaç saat içinde değiştirebileceklerini unutma.
Kızgınlık Sözleri Ölüm var diye kimseyi affetmem. Bana da ölüm var, yapmasaymışlar!
Düşman Sözleri Dostlukta aşırı gitme, kim bilir belki o dostun bir gün düşmanın olur, düşmanlıkta da aşırı gitme, kim bilir belki o düşmanın bir gün dostun olur.
Orijinal Sözler Tam ortasındayım hayatın. Hem Siyah'a hem Beyaz'a yakın. Ara sıra mahşer, ara sıra yaşama hırsı.
Enteresan Sözler Bazı insanlar yağmuru hisseder. Diğerleri ise sadece ıslanır.
Doğru Sözler Nasıl biteceğini bildiğin bir filmi seyretmek, zevkli değildir.