Miraç Kandili Mesajları | Sayfa 1

Bulunduğunuz sayfadaki sözler, Miraç Kandili Mesajları ve Miraç Kutlama Sözleri bölümünün Sayfa 1 kısmıdır. 2024 Miraç Kandili Mesajları sayfamızda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle.

Miraç Kandili Mesajları
Tövbe güvercini kalbe konsun, af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Bütün melekler sizinle, dualarınız kabul, Miraç Kandiliniz mübarek olsun.
Bu gece inananların Allah'a sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Miraç kandiliniz hayırlı olsun!
Miraç kandilinizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını Allah'tan niyaz ederim. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.
Allah Teala, bizleri ve neslimizi şeytanın red ettiği o secdeye, aşkla kapanıp 'subhane rabbiye'l'l-ala' Ey Yüce Rabb'ım! Seni bütün noksan sıfatlardan tenzih ederim. Diyenlerden eylesin. Miraç Kandiliniz Mübarek olsun.
Ümidine derman olacaksa duam, Rahman'dan tek dileğim çok mutlu olman... İmanımız yeter mi bilinmez dualarımızın kabulüne, Rabbim'den dileğim dermanını koysun gönlüne, ve Rahmanın nuru tecelli etsin o güzel yüzüne ve yüreğine... Dualarınız kabul, kandiliniz mübarek olsun.
Bir damla umut serpilsin yüreğine, bin tatli umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün duaların kabul, Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle Miraç Kandiliniz mübarek olsun.
Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle Miraç Kandilin mübarek olsun.
Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler, mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler İyi Kandiller.
Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Miraç Kandilin mübarek olsun.
Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır Hacdan döner gibi, Miractan iner gibi gel gel bekliyoruz yıllardır. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.
Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç Çünkü bugün Miraç kandili, kandilin mübarek olsun.
Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun Miraç kandiliniz mübarek olsun
Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Miraç Kandilinizi kutlarım Allah'a emanet olun. Güzel kandiller.
Tüm Dualarınızın kabul olması dileğiyle.. Hayırlı kandiller.
Mübarek aylara Selam olsun.. Selam olsun Ey Miraç.
Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için, kandiller vardır kutlamak ve af dilemek için.. Miraç kandiliniz mübarek olsun.
Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatın en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
[1]
2 3 >> 3
Miraç Kandili Mesajları İçin 9 Yorum 💬
eskidost eskidost
miraç kandiliniz şimdiden kutlu olsun. 2019 için.
vurgun26 vurgun26
bu sene de miraç kandiline eriştik. herkesin 2018 miraç kandili mübarek olsun.
hayat hayat
2017 yılı miraç kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
Ipek Ipek
Cook güzel msj lar hayırlı kandiler
Ipek Ipek
Hiç güzel değil yorumlar
muhsin aka muhsin aka
Kandiliniz. mubarek olsun esk den muhsin
Hasan benli Hasan benli
Allaha yakın ol ki şeytan dan uzak olasın. Yakın olan mirac kandil gecesi cümle. Islam alemine hayırlara vesile kılsın her sahibi olan yüceler Yücesi olan ALLAH celle celaluhu )
şirin şirin
çok güzelmiş miraç kandili sözleri
Hüseyin Hüseyin
Tüm İslam aleminin Miraç Kandilini Tebrik Ederim. Uşaktan Hüseyin
İlgini Çekebilir 😉
Hz Ali Sözleri Edep insanın kemalidir.
Hz Ali Sözleri İhtiras, gAfillerin kalbinde şeytanların sultAnıdır.
Hz Ali Sözleri Kendisine edep yüklenen kimsenin kötülükleri azalır.
Mevlana Sözleri Yoldaki bir tepecik seni bunaltmış, oysa önünde yüzlerce dağ var
Hz Ali Sözleri Yoksula yardımı dilenmeden yap. Sen onu el açmak zorunda bırakırsan, verdiğin sadaka ile, onun sadakadan daha değerli olan haysiyetini satmaktan kurtarırsın.
Kurban Bayramı Mesajları Bugün Kurban Bayramı, kurbanlar kesilecek, sevap niyetiyle etler dağıtalacakherkese Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak Kurban Bayramı dilerim.