Cuma Sözleri | Sayfa 1

Bulunduğunuz sayfadaki sözler, Cuma Sözleri ve Cuma Gününe Tebrik Yazıları bölümünün Sayfa 1 kısmıdır. 2024 Cuma Sözleri sayfamızda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle.

Cuma Sözleri
Rabbim rast getirsin yolumuzu, işimizi, kalbimizi, iyi insanlarla karşılaştırsın. Karşılaştırdığı iyi insanlardan da koparmasın inşallah. Hayırlı, nurlu cumalar.
Bugün her zamanki gibi bayram olsun, hüzünler dönüşsün sevince. Rabbim yaralarımızı sarsın, kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla. Cumanız mübarek olsun!
Allah'ım! Senden hayırlı olan işleri yapmayı, aklın ve dinin çirkin gördüğü şeyleri terk etmeyi ve fakirlerin sevgisini istiyorum. Hayırlı cumalar.
Kalbimiz iman ile, gönlümüz İslam ile, dilimiz Kur'an ile, kulağımız ezan ile, gözümüz nur ile dolsun... Evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı Cumalar.
Sen yolunu düzeltince; Rabbin, seni hesap etmediğin yerden çiçeklendirecek. Hayırlı Cumalar
Allah iyi insanları, kötü insanlarla sınar. Ancak iyi insanları, kötü insanlara yar etmez! Cumamız mübarek olsun.
Allah'ım! Sen seni anlatan dilleri. Seni anlatan halleri. Uğrunda geçen günleri. Sevginle dolup taşan aydınlık kalpleri ihsan eyle. İlahi iman verdin, daim eyle. İhsan verdin; kaim eyle. Hayırlı cumalar.
Kurumuş kütüğe bile nice çiçekler bahşeden Yüce Rabbim! Kuruyan yüreklerimizi de Rahmet yağmurlarınla yeşert. Cumanız mübarek olsun.
Senden habersiz senin için dua eden birisini düşün. Allah böyle güzel insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Hayırlı nurlu cumalar.
Ya Rabbim; Sana açılan ellerimiz hürmetine, Seni zikreden dillerimiz hürmetine, Senin için okunan Kur'an hürmetine, Sana yapılan dualar hürmetine bizleri kapından, rahmetinden, mağfiretinden, lütfundan, kereminden ve özellikle affından mahrum eyleme! Hayırlı cumalar.
Allah'ım! Ruhumu daraltma, kalbimi karartma, darda koyup aratma, Hak yolundan saptırma, beni senden başkasına yalvartma. Amin hayırlı cumalar.
Kimse, kimsenin omzundaki yükünü ve yüreğindeki acısını bilemez. O halde doğrul! Bu Cuma serinliğinde, vur kalbini şükre. De ki; Bağışla, affeyle, merhamet eyle, tövbe ettim kabul eyle! Hayırlı cumalar.
Sevmek dua etmektir belkide. Kimseler bilmeden, duymadan sessizce. Kalbimde ve dualarımda olan bütün sevdiklerimin kadir gecesi mübarek olsun.
Adaletin Dünya'ya şamil olması, mazlumların zalimlere galip gelmesi, hakkın batıla üstün olduğu bir dünya temennisiyle cumanız mübarek olsun.
Allah; ölmeden önce tövbeyi, ölüm anında şehadeti, ahirette cennetini, cennetinde cemalini göstermeyi nasip etsin. Hayırlı cumalar.
Sanma ki duymaz, Rabbin âhlarını. Sanma ki görmez gözyaşlarını. O, en adil olan, bırakmaz kimsede kimsenin âhını! Cumamız mübarek olsun.
Her sabah güneşle doğan umutlar, her yeni baharla tazelenen mutluluklar ve açan her yeni çiçekte gizlenen güzellikler sizinle olsun. Hayırlı cumalar.
Ey Rabbim; Habibini öyle sevdir ki bizlere, gözümüzü kapatıp 'Ya Rasulallah' dediğimizde, gül kokusu sarsın her yanımızı. Hayırlı, nurlu cumalar.
[1]
2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> 10
Cuma Sözleri İçin 8 Yorum 💬
Sedat avcı Sedat avcı
Allah'ım , Dünyanın neresinde aç bir çocuk varsa Benim nasibimden de onlara ver.. cuamalar güzeldir
Geçmişe dönmek Geçmişe dönmek
Geçmişe dönmek mümkün olsa herşey bambaşka ne güZel olurdu o zaman vefasız sevgilim karşıma çıksa ellerin değil yalnız benim olurdu
erdoğan erdoğan
Benim en sevdiğim gün cumadır çünki allah, I hatırlatan gün
reyan reyan
amiiiiiin inşallah... cumanız mübarek olsun...
raziye raziye
hayırlı cumalar arkadaşlar. böyle güzel hizmetiniz için sizlere teşekkür ederim.
Handan Handan
Aradığım en güzel cuma sözlerini bu sayfada buldum. Hepsi çok güzel. Allah razı olsun. Cumamız mübarek olsun.
fahriye fahriye
Allah razı olsun sizlerden. bu güzel hizmet için teşekkür ederim. her hafta buradan faydalanıyorum. Cuma geceniz mübarek olsun.
Furkan Furkan
Allah cumamızı kabul etsin. Hepimizin cuması mübarek olsun. inşallah.
İlgini Çekebilir 😉
Hz Ali Sözleri İnsanlara faydası olmayanı ölüler arasında say, git.
Hz Ali Sözleri Dost, kardeşini üç hAlde korumadıkça tam dost olamaz. Düşkünlüğünde, kendisi bulunmadığı vakit, ölümünden sonra.
Tasavvufi Sözler Ben mutluluğu Allah' tan isterim! Veriyorsa yüceliğinden, vermiyorsa imtihandır. Seninle ilgisi yok yani!
Cuma Mesajları Güzel insanların kalbi toprağa, rahmet indiren yağmura benzer. Yağdıkça güzelleşir, güzelleştikçe huzur verir. Cumamız derdimize deva, sağlığımıza şifa, gözümüze nur, ailemize ve sevdiklerimize huzur getirsin. Cumamız mübarek olsun.
Hz Ali Sözleri Yumuşak başlı olanlar; en sabırlı, derhal affedici ve en güzel huylu olan kimselerdir.
Mevlana Sözleri Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler