Cuma Mesajları | Sayfa 1

Bulunduğunuz sayfadaki sözler, Cuma Mesajları ve Cuma Gününe Kısa Tebrik Yazıları bölümünün Sayfa 1 kısmıdır. 2024 Cuma Mesajları sayfamızda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle.

Cuma Mesajları
Yollarımı duaya, günlerimi cumaya çıkar Ya Rab. Olsun diye sabırla beklediğiniz, tüm dualarımız kabul olsun. Hayırlı cumalar.
Kaybetmekten korktuğumuz insanları kalbimizde barındırmak, yük değil, nimettir. Cumamız mübarek olsun.
Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.
Her imkan bir imtihan, her imtihan bir imkandır. Rabbim her ikisinin de hakkını verecek akıl, irade ve güç ihsan eylesin. Hayırlı Cumalar.
Ey Allah'ım! Sen ümit edeni ümitsizliğe düşürmezsin. Sen, Senden isteyeni geri çevirmezsin. Ey ismi deva, zikri şifa ve itaati zenginlik olan; sermayesi ümit ve silahı dua olan bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme. Amin. Hayırlı cumalar.
Allah'ım duanın, sevginin, eşin, işin, ömrün, evladın, ve ölümün en hayırlısını nasip et. Amin. Hayırlı cumalar.
Ey Allah'ım! Sen ümit edeni ümitsizliğe düşürmezsin. Sen, Senden isteyeni geri çevirmezsin. Ey ismi Deva, Zikri şifa ve itaati zenginlik olan; sermayesi ümit ve silahı dua olan bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme. Hayırlı cumalar.
Bir selam vermek, rahmet kapısı açmak demektir. Bir gönül almak, cennet köşesinden bir yer almaktır bir garip sevindirmek bin sevap demektir bir cuma ise bütün Müslümanları toplamaktır. Bir cuma mesajı ise bütün sevdiklerini hatırlamaktır.
Ya Rabbi, dünya için ahiretimizi unutturma, ahiretimizi dünyaya feda ettirme. Hayatı, ebediyemizi; hayatı, dünyeviyemiz için bozdurma, malayani şeylerle ömrümüzü telef ettirme, kendimizi misafir telakki edip, misafirhane sahibinin emirlerine göre hareket etsin.
Ramazanın hürmetine içinden geçen tüm dilekler kabul olsun. Allah'ın rahmeti üzerinize olsun. Cumanız selam ve dua ile dolsun.
Gökten rahmetini, yerden bereketini, gönlümüzden merhametini eksik etme Allah'ım! Hayırlı cumalar.
Şüphesiz Allah zerre kadar zulüm etmez. Eğer yapılan iyilik zerre kadar da olsa onun sevabını kat kat arttırır ve kendi katından büyük bir mükafat verir. Cumamız mübarek olsun.
Rabbim ne olur hiçbir annenin yüreğini, evladının acısıyla yakma! Çocukları, kirli dünyamızdan koru, sakla! Sağlık ve huzurla hayırlı cumalar.
Ellerini aç, melekler gül koysun. Gülü kokla, yüreğin sevgiyle dolsun. Bu dünya size ve sevdiklerine hep cennet olsun. Hayırlı cumalar.
Ey Cuma'nın sahibi yüce Rabbim! İmanımıza selamet, rızkımıza bereket, yuvamıza saadet, yurdumuza huzur ve sükunet ihsan et! Hayırlı cumalar!
Yüce Allah mübarek Cuma-ı şerif hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eylesin. Hayırlı cumalar.
Ya Rabbi! Gittiğimiz yolu hak; zorlukları kolay; imanımızı tam; sözlerimizi isabetli; yolun sonunda kabrimizi, Cennet bahçesi eyle. Hayırlı cumalar.
Allah'ım! Cehenneme götüren fitneden, cehennemin azabından, zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım. Cumanız mübarek olsun.
[1]
2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> 14
Cuma Mesajları İçin 75 Yorum 💬
Ünal Ünal
Hayırlı bereketli cumalar cumanız mübarek olsun
Yalnız kalp Yalnız kalp
Bismillahirrahmanirrahim 🌷 بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
للَّهُــمَّ صَلِّ وَسَـــلِّمْ وَبَارِكْ على 🌹نَبِيِّنَـــا مُحمَّد🌹
CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN
Nur Yağsın Demet Demet
__🕋❤Kalplere Gönüllere...
____🕋🌺Huzuru Hakim Olsun
______🕋🌺Allah Diyen Dillere...
_______🕋🌺_Yükselsin Semalara
_________🕋🌺_Dualar Gönüllerden...
____________🕋🌺Billur Billur Nur Yağsın
______________🕋🌺Avuçlara Ellere...
________________🕋🌺Gözlere İnci İnci Nur Dolsun...
______________🕋🌺Bir Bir Öpsün Secdeler
____________🕋🌺Alınlar Huzur Bulsun..
_________🕋🌺
_Dualar kabul olsun
_______🕋🌺_Gizli Kalan Anlarda...
_____🕋🌺_Allah'ın Rahmeti Bereketi
___🕋_🌺Hidayeti Mağfireti
__🌺🕋Cümlemizin Üzerine Olsun
HAYIRLI 🌺🕋NURLU SABAHLAR
SELAM VE DUA İLE
_________________
🌺YALNIZ KALP🌺
💓💓Havva💓💓 Süleyman 💓💓 💓💓Havva💓💓 Süleyman 💓💓
Hayırlı cumalar güzel Sevgilim sülümanim iyi varsın sevgilim biliyormusun süleyman sen beni Allah tarafından duanla koruyorsun sevgilim süleyman seni ALLAH KORUSUN birtanem öpüldün canım güzel Sevgilim SÜLEYMAN güzel Sevgilim süleyman 😘😘
❤Havva❤ Süleyman ❤ ❤Havva❤ Süleyman ❤
Rabbim seni hafız ismiyle korusun inşaAllah âmin hayırlı cumalar ❤🕋❤güzel sevgilim süleyman Rabbim seni ummadığınız yerden Rızıklandrsn âmin günlerin uğurlu bereketli geçsin inşallah âmin Rabbim senden dâima edebiyen Razı olsun âmin inşaAllah Allahümme âmin🤲🤲❤🕋❤
Ömer Yalcin Ömer Yalcin
Eyi güzel insan’lar güzelim allah biz müsliman’lar olarak yaratı güzelim Allah’ımıza Şükrüler olsunki bizi yaratı bu güzelim günü Cuma eyi müsliman’lar bu gün sizin güzel gününüz işi, bırakın koşun güzelim Cami’ye bu gün güzel gününüz Cuma.’mız Hayırlı olsun güzel günümüz.
Ruşen Terlemez Ruşen Terlemez
Yaşantıma girdiğin günden beri gönlümün sıcaklığındasın her gün öpüyorum yüregınden 'Yüreğime dokunduğun An Sevgini ilmik ilmik işledin zihnime zorlukla Sabretmeyi öğrettin bana Canımsın' Kanımsın cevap vermeyen hüzünlü Sevdiğime bir Selam da benden Olsun!
💗Havva 💗 süleyman💗 💗Havva 💗 süleyman💗
Hayirli nurlu cumalar sevgilim günlerin uğurlu bereketli geçsin Rabbim seni ummadiginiz yerden Riziklandirsn inşallah Amin 💗💗Allah Rahmeti bereketi üzerine olsun Rabbim senden daimen edebiyen Razi olsun sevgilim 💗💗💗💗
Hvva Süleyman Hvva Süleyman
Süleymanım hayırlı cumalar cuma günlerin uğurlu bereketli geçsin inşaallah Âmin Rabbim seni ummadığınız yerden Rıźıklandırsın inşallah Âmin ❤❤süleyman dualı video Anlatımı insanları örnek göstermek budur sevgili ne kadar güzel biliyor musun süleyman bunun sevapları bile yeter Rabbim tüm duaların kabul etsin ettiğin duaları ölmüşlerin ruhuna ulaştırsn inşallah Âmin âmin ❤❤❤❤🤗🤗
Hayvan Hayvan
Bu aşkı hiç yaşanmamış sayalım 🦋
Zehir Zehir
Noldu ki ya görüşe çıkmazsam?
Zehir Zehir
Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler.
Ağzına dolar insanın sussan acıtır konuşsan kanatır.
Barni Barni
Ne bileyimki zehir gibi.
Ne bileyimki Ne bileyimki
Eskiye dönersek deliye dönermi onlar ?
Emine yldrm Emine yldrm
Allah razı olsun kardeşim sağlık sıhhat versin dinden imandan etmesin tüm m onüslüman aleminin cuma aşı mübarek olsun barış sevgi dolsun Amin Amin amin
Hayırlı cumalar Hayırlı cumalar
Allah ülkemize huzur versin
Bedir Tanrıverdi Bedir Tanrıverdi
Ey Cuma'nın sahibi yüce Rabbim! İmanımıza selamet, rızkımıza bereket, yuvamıza saadet, yurdumuza huzur ve sükunet ihsan et! Hayırlı cumalar!
Daha Fazla Yorum Göster
İlgini Çekebilir 😉
İftar Mesajları Dualarımda Ağlarım YARADANIM, Sen ne eylersen güzel eylersin ilahım, içime iman derdime derman ol ALLAH'ım, Hayırlı iftarlar.
Dini Sözler Hayaller ve dualar ne güzel kokuyor içince iman olunca.
Mevlid Kandili Mesajları Barış ve sevginin birleştiği, dostlukların daha çok büyüdüğü, hüzünlerin azaldığı, belki durgun belki yorgun, yinede mutlu ve umutlu nice hayırlı kandillere.
Dini Sözler Dikkatimi bir kez daha şu çekiyor: O Büyük Allah, daima 'biz' diyor. O küçük insan ise sürekli 'ben' demekle meşgul...
Mevlid Kandili Mesajları Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın, her kandil yeni rahmetlerin habercisidir. Rahmet ve mağfiret dolu kandil geçirmenizi dileriz.
Hz Ali Sözleri İnsanlar arasında Allah'ı en iyi bilen, O'nu çok seven, tam itaat edendir.